♥ Follower ♥

6 Jun 2013

Yahoooo Earning AssignJob Semakin Meningkat

Lagi-lagi Assignjob..hahhaha
sekadar sharing okey bukan bangga diri ke apa kaaa..
best tau asignjob ni senang ja kejaa diaa...
share printcreen upload and paste as proof senang kan..dalam 3 minit gitu ja settle...
tapi yang penting earning dalam DOLLAR tau..
hahaha..sengaja di capslockkan...



KLIK GAMBAR UNTUK PEMBESARAN


okeyh la tu kan.
baru kemarin  jebakkan diri dalam benda alah ni....
mungkin ada yang dah lama kan..
tapi kalau sebulan la kan ,agak2 berapa erk ?
huhu,masyukkk...masyuukk....hehehe
hari ni dah $5.55 IN DOLLAR tau..
if kita convertkan ke HENGGET MALAYSIA (RM) agak2 berapa erk?
hahaha..kira ar sendiri..

wahai2 blogger sekalian,tak rugi anda daftar AssignJob nih....
kalau dah jatuh cinta dengan AssignJobs boleh daftar kat SINI yee...
FREE TAU..

1 ulasan:

  1. sama la..dah naik jgk..mmg best assignjobs nie..

    BalasPadam

Maaf yaaa semua !! blog mira ada masalah tak boleh preview comment .. Soo terpaksa refresh home baru ada button 'POST A COMMENT ' ..

Fully Design By Siti Nor Amiera | For Siti Nor Amiera 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome
♥ HAK CIPTA SEPENUHNYA OLEH CLEOPATRACHENTAAMIRA ♥