♥ Follower ♥

25 Mei 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST


* STICKY POST *
(  SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY  )
||  Cantik Itu...Ada Pada Hatimu Yang Tercantik Kerana Kecantikan Hatimu Akan Memancarkan Cahaya Di Wajahmu   ||

Assalamualaikum...
Tadi mira check chatbox stalker mira terjumpa yang ini..


heheehe..tengok banner pun tertarik daa kan...sebenarnya pemilik banner ni Aina Rahman ada inform mira yang dia ada buat contest...
waa..bila review balik best contest ni dan penting hanya untuk gegurlz jaa tau..
hee dah terbentang luas kan makeup2 bagai..

'' Perempuan dengan kecantikan memang tak dapat dipisahkan ibarat isi dengan kuku berkawan baik sangat..Bila kita sentuh tentang kecantikan perkara paling mustahak yang diberi penekanan ialah kecantikan kulit muka..Bak kata tu aset terpenting kita ''

'' Sayangilah wajah kita even ada 'hal tak diundang' dan sukailah rupa kita seperti yang dianugerahkan oleh Allah swt..Bersedialah darisekarang utuk tetap menyukainya apabila tua kelak nanti..Bersyukurlah.. ''


ok dipendekkan cerita mira nak review apa yang best tentang contest Aina Rahman..
Hadiah contest ni tersangatlah menarik makeup service ,jual phone case,bracelet,and barang2 kosmetik yang Aina jual sendiri tau...
mira share gambar nak bagi hampa jeles tau..hahaha..lwok jeee...

  

terus terang mira katakan mira tak pernah tengok casing phone yang handmade sendiri...
kalo hampa mira tak tau la kan..
bukan nak bodek..tapi mira ikhlas katakan cantik sangat casing dia sweet jaa..haha  

    


ni antara barang2 kosmetik Aina jual..
sebenarnya banyak lagi tau barang kosmetik dia...
terjah ja album facebook dia..
  

     

cantik kan bracelet dia ala-ala mutiara gitu...
(Alahai kalo la dapat menang yang ni !!)



ni salah satu gambar makeup services(look familiar like indonesian artis..haha)
pilih yang ni sebab marvellous sangat ...
makeup yang smooth,ringan tak tebal sangat..natural jaaaa...
heee,tuan badan pun cantik...
hahaha...soo apa lagi takkan baca ja?
kalau berminat terjah la facebook and blog Aina..
lagi 1 rugi tau tak join contest dia..hadiah pun menarik sangat...
hadiah contest:

1- 1 set barangan makeup bernilai RM100
2- 1 Utas gelang mutiara bernilai RM50
3 - Casing Phone bernilai RM 50
4 -  1 sesi makeup 
5 - dan banyak lagi la..

soo..apa lagi jom terjah Facebook Aina Rahman




# Tag kepada :
1- Mira   2 - Zana Hassan  3- Elykojal  4- eyda  5 - Nurin Aqilah  
6 -Shaeezah  7 - Ina    8 - Cik NurHuda  9 - AleaSara  10 - Tourchureart  
11 - sue  12 - Najwa Ayuni  
13 - Mia Liana  14 - Kirana  15 - NorMinieza





campaign image          

19 ulasan:

  1. Dari contest yang sama. Goodluck dear :)

    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    BalasPadam
  2. good luck tau mira...tqvm sudi tag tapi akk jrg join sbb kt ofce byk kje..update mn yg sempat je huhu.next time may be...all the best!!


    blog ni cantik,suka simple but nice.tenang je ^^

    BalasPadam
  3. good luck dear!

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. moga pacak menang..
    good luck!

    BalasPadam
  6. camno nak buat sticky post? hda tak reti. demmit -..-'

    BalasPadam
  7. jom komen banyak2 dekat entry ni

    http://www.iuzira.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    BalasPadam
  8. thanks tag :D http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar.html

    BalasPadam
  9. Datang dari segmen yang sama.

    http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/05/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    Terima kasih sudi tag Najwa :)

    BalasPadam
  10. tag awak dekat sini :)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/1st-ga-by-hijab-valley.html

    jemput join ;)

    BalasPadam
  11. Hai mira, thanks singgah blog kita...

    BalasPadam
  12. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #259
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    BalasPadam
  13. good luck Mira :) nak tanya sikit, bukan tarikh penyertaan sampai 20 mei ke? ke dipanjangkan lagi?

    BalasPadam

Maaf yaaa semua !! blog mira ada masalah tak boleh preview comment .. Soo terpaksa refresh home baru ada button 'POST A COMMENT ' ..

Fully Design By Siti Nor Amiera | For Siti Nor Amiera 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome
♥ HAK CIPTA SEPENUHNYA OLEH CLEOPATRACHENTAAMIRA ♥